Wat moet ik NU weer geven?nl

Cadeautips voor vrouwen, mannen, jongens, meisjes en babies

Home Babies

Bloemen

Geboorte boeket meisje + Rammelaar
Bij een geboorte boeket voor een meisje horen roze bloemen en boeketcadeau heeft als extra een roze rammelaar toe gevoegd.Deze rammelaar is super zacht en daardoor kan de kleine jonge spruit na een ontwikking van 3 á 4 maanden als eerste eenvoudig met zijn kleine handjes deze proberen te pakken.Pluche rammelaar: doorsnede ongeveer 13 cm, verkoopwaarde € 4,95 Afgebeeld boeket maat : groter Door beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

€ 27.95

Geboorte knuffel jongen Pluche hangende maan bestellen
Nieuw bij BoeketCadeau.nlHangende maan met puntmuts in het blauw voor een jongen. Als je aan de blauwe ster trekt, dan is het slaaptijd want er klinkt dan een slaapmuziekje. De maan bevat een stevig koort zodat het opgehangen kan worden. De maan kan zowel naar rechts als naar links kijken.Dit product is te combineren met alle andere producten op de site en op de geboorte pagina.U kunt een persoonlijke boodschap toevoegen op een geboorte kaartje en deze samen laten bezorgen in Nederland.Dat kan 7 dagen per week en door de weeks ook in de avond. Een origineel cadeau voor een geboorte van een jongen.

€ 14.95

Geboorte knuffel meisje Pluche hangende maan bestellen
Nieuw bij BoeketCadeau.nlEen hangende maan voor de geboorte van een meisje. Hang deze op in de babykamer. Als je aan de ster trekt, dan klinkt er een slaapmuziekje voor de geboren dochter. Dit cadeau is ook geschikt voor een ouder broertje of zusje om te geven aan de pasgeboren baby. Een item dat nog lang in de babykamer zal blijven staan. De maan kan links als rechts kijken.Bestellen is makkelijk, een paar stappen zonder inlogcodes of wachtwoorden. Wij hebben veel verschillende betalingsmogelijkheden. De bestelling is te volgen via track en trace. Het is mogelijk om een gewenste bezorgdag en moment aan te geven tijdens het bestelproces.

€ 14.95

Geboorte knuffel meisje de Clown bezorgen
Nieuw bij BoeketCadeau!Een absolute topper in ons geboorte assortiment. Een vrolijke muziekknuffel voor een meisje uitgevoerd in verschillende kleuren. De knuffel is erg stevig en kan goed zitten, maar voelt toch erg zacht aan. Trek je aan zijn vrolijke staartje, dan is het tijd om te slapen en klinkt er een slaapmuziekje voor de baby. Deze bolle buik knuffel is zittend ongeveer 20 cm lang. De knuffel kan ook worden opgehangen.Deze geboorte knuffel is echt een origineel geboortecadeau en kan los worden verstuurd.Je kan ook je eigen favoriet boeket bloemen toevoegen door eerst de knuffel in het winkelmandje te plaatsen en vervolgens te klikken op 'verder winkelen'.  Al je keuzes worden in een luxe geschenkdoos verstuurd en als één cadeau aangeboden. Bezorgen kan door de weeks al snel, bestellen voor 12 uur, is dezelfde avond nog bezorgd bij woningen. Bezorgen in ziekenhuizen doen wij de volgende dag.

€ 15.95

Geboorte jongen bloementaart bestellen
Op zoek naar een origineel geboorte cadeau? Deze bloementaart als een zoon geboren is, is zo neer te zetten op tafel en is daarom erg makkelijk in de toch al drukke periode na een bevalling. De taart is in 2 maten te bestellen en is opgemaakt met blauw/paarse en witte bloemen. Daarbij een beschuit met muisjes en een blauw olifantje. Om de bloementaart een lint met de tekst : Hoera een Jongen.Standaard is de maat ca. Ø 16 cm van de bloementaartHet glazen bord heeft een doorsnede van 24,5 cm.Afgebeeld:Groter is de maat Ø ca. 25 cm van de bloementaartHet glazen bord heeft een doorsnede van 31,5 cm.

€ 25.95

Geboorte meisje bloementaart bestellen
Op zoek naar een origineel geboorte cadeau? Deze bloementaart als een meisje geboren is, is zo neer te zetten op tafel en is daarom erg makkelijk in de toch al drukke periode na een bevalling. De taart is in 2 maten te bestellen en is opgemaakt met roze en witte bloemen. Daarbij een beschuit met muisjes en een roze olifantje. Om de bloementaart een lint met de tekst : Hoera een Meisje.Standaard is de maat ca. Ø 16 cm van de bloementaartHet glazen bord heeft een doorsnede van 24,5 cm.Afgebeeld:Groter is de maat Ø ca. 25 cm van de bloementaartHet glazen bord heeft een doorsnede van 31,5 cm.

€ 25.95

Geboorte boeket meisje en geboorte chocolade
Meisje boeket met chocolade! Meisje geboren?  Stuur uw felicitatie middels een boeket in de roze tinten samen met een leuk 'it's a girl' doosje met daarin 225 gram roze geboorte chocolade. Dat zijn ongeveer 22 melk chocolaatjes met roze witte spikkels, ook geschikt om uit te delen in plaats van beschuit met muisjes.Het boeket kan geleverd worden in verschillende maten en wordt samen met de geboorte chocolade bezorgd. Bij dit product kan ook nog een geboorteknuffel of heliumballon worden toegevoegd. Kies dan voor 'verder winkelen' in de volgende stap en stel zelf uw favoriete cadeau samen.  Uiteraard kan een geboortekaartje worden toegevoegd. Reken af met verschillende betaalmogelijkheden. Bedrijven kunnen een digitale factuur ontvangen.Door de beschikbaarheid van de roze bloemen kan het boeket  iets afwijken van de foto.Afgebeeld maar groter.

€ 28.95

Geboorte boeket jongen en geboorte chocolade
Jongen boeket met chocolade! Jongen geboren?  Stuur uw felicitatie middels een boeket in de blauw witte tinten samen met een leuk 'it's a boy' doosje met daarin 225 gram blauwe geboorte chocolade. Dat zijn ongeveer 22 melk chocolaatjes met blauw witte spikkels, ook geschikt om uit te delen in plaats van beschuit met muisjes.Het boeket kan geleverd worden in verschillende maten en wordt samen met de geboorte chocolade bezorgd. Bij dit product kan ook nog een geboorteknuffel of heliumballon worden toegevoegd. Kies dan voor 'verder winkelen' in de volgende stap en stel zelf uw favoriete cadeau samen.  Uiteraard kan een geboortekaartje worden toegevoegd. Reken af met verschillende betaalmogelijkheden. Bedrijven kunnen een digitale factuur ontvangen.Door de beschikbaarheid van de roze bloemen kan het boeket  iets afwijken van de foto.Afgebeeld maar groter.

€ 28.95

Geboorte chocolade jongen
Een origineel geboortecadeau!. In een vierkant 'It 's a boy' doosje zit melk chocolade met baluwe en witte spikkels. Totaal zitten er ongeveer 22 chocolaatjes in het doosje. De chocolade is leuk om uit te delen bij een kop thee, in plaats van beschuit met muisjes. Dit doosje is te combineren met alle andere producten op onze website.Bij de geboorte chocolade kan een geboorte kaartje worden toegevoegd met uw persoonlijke felicitaties erop. Bezorgen van deze chocolade kan 7 dagen per week, ook op zondag.

€ 8.95

Geboorte chocolade meisje
Een origineel geboortecadeau!. In een vierkant 'It 's a girl' doosje zit melk chocolade met roze en witte spikkels. Totaal zitten er ongeveer 22 chocolaatjes in het doosje. De chocolade is leuk om uit te delen bij een kop thee, in plaats van beschuit met muisjes. Dit doosje is te combineren met alle andere producten op onze website.Bij de geboorte chocolade kan een geboorte kaartje worden toegevoegd met uw persoonlijke felicitaties erop. Bezorgen van deze chocolade kan 7 dagen per week, ook op zondag.

€ 8.95

Felicitatie geboorte jongen ballon versturen
Een vrolijke vierkante felicitatie ballon voor de geboorte van een jongen. Deze ballon stuur je samen met een verse witte roos of een blauw wit boeket. Uiteraard ook te bestellen met heerlijke chocolade voor de kraamvrouw.Aan de ballon komt een koort met een gewichtje. De ballon is gevuld met helium.Voeg een persoonlijke boodschap toe op een geboortekaartje maak uw cadeau compleet.Deze heliumballon kan snel bezorgd worden, kies uw gewenste bezorgmoment. De bezorging is te volgen via track en trace.

€ 12.95

Felicitatie ballon geboorte meisje bestellen
Een vrolijke vierkante felicitatie ballon voor de geboorte van een meisje. Deze ballon stuur je samen met een verse witte roos of een roze wit boeket. Uiteraard ook te bestellen met heerlijke chocolade voor de kraamvrouw.Aan de ballon komt een koort met een gewichtje. De ballon is gevuld met helium.Voeg een persoonlijke boodschap toe op een geboortekaartje maak uw cadeau compleet.Deze heliumballon kan snel bezorgd worden, kies uw gewenste bezorgmoment. De bezorging is te volgen via track en trace.

€ 12.95

Geboorte boeket meisje en rammelaar
Weer terug in ons assortiment:  Het geboorteboeket met babyrammelaar.De rammelaar is 14 cm lang en 13 cm breed en voelt heerlijk zacht aan. De roze rammelaar voor de baby wordt samen met een boeket roze seizoensbloemen geleverd. Het boeket is in verschillende maten verkrijgbaar vanaf € 19,95. Afgebeeld is de maat groter van € 24,95.Laat deze geboorte felicitatie bezorgen bij de kersverse ouders. Van maandag tot en vrijdag geldt bij bestellen voor 12.00 uur, nog dezelfde avond geleverd bij woningen. Verblijft ontvanger nog in het ziekenhuis dat bezorgen wij alleen overdag van maandag tot en met zaterdag.  Voeg uw persoonlijke felicitatitie toe op een geboortekaartje en volg de bestelling via track en trace.De foto is een indicatie van het geboorte boeket  meisje de bloemen kunnen afwijken van het daadwerkelijke boeket.

€ 27.95

Geboorte boeket + baby knuffelbeer
Een originele geboorteknuffel voor in de box of babybedje. Het knuffeltje is heerlijk zacht. Het beertje ligt met het hoofdje op een kussen dat aan de knuffel vast zit. De lengte van de knuffel is ongeveer 28 cm, de hoogte tot aan het hoofdje van de knuffel is 13 cm. Voor de geboorte van een meisje wordt een roze knuffel geleverd samen met een roze boeket seizoensbloemen. Het boeket is te bestelling in 3 maten vanaf € 19,95. Afgebeeld is de maat groter van € 24,95.Voeg uw persoonlijke felicitatie toe op een geboortekaartje en laat de bloemen met geboorte knuffel samen bezorgen. Bezorgen kan 7 dagen in de week. Van maandag tot en met vrijdag ook in de avond bij woningen. Ligt de ontvanger nog in het ziekenhuis dat bezorgen we alleen overdag van maandag tot en met zaterdag De bloemen op de foto zijn een indicatie deze kunnen afwijken door de beschikbaarheid.

€ 34.95

Geboorte fruitmand meisje
Een fruitmand voor een geboorte van een meisje is niet vanzelf sprekend om dit cadeau te geven maar de verrassing is des te groter.Heerlijk vers fruit gecombineerd met een lief roze knuffeltje voor de baby.De inhoud van het fruit kan iets afwijken van de foto.Afgebeeld maat: medium Fruitmand geboorte meisje bezorgenDe fruitmand geboorte meisje kan 7 dagen per week bezorgd worden in heel Nederland.Kies een leuk kaartje en voeg jouw eigen tekst toe en de geboorte fruitmand meisje worden samen met het kaartje bezorgd. Fruitmand geboorte en behandeling van het fruit. Wannner de fruitmand ontvangen is adviseert BoeketCadeau.nl de fruitmand geboorte direct te ondoen van het ingepakte krimp folie zodat het fruit weer heerlijk kan ademenen.Bewaar zacht fruit zoals, aardbeien, kersen, frambozen in de koelkast.

€ 22.95

Geboorte boeket jongen + knuffel giraffe
Jongen geboren?  Zowel voor de kersverse ouders als voor de pasgeboren zoon heeft BoeketCadeau.nl een passend cadeau!Een heerlijke zachte blauw witte giraffe van ca 32 cm krijgt vast een prominent plaatsje in de babykamer of in de box. Bij de giraffe een boeket in de blauw/paars witte tinten gemaakt van seizoensbloemen. Het boeket is in verschillende maten te bestellen.Het geheel wordt in één cadeau bezorgd in een luxe geschenkdoos. Het cadeau kan compleet gemaakt worden door in de volgende stap een geboorte helium ballon toe te voegen of een doosje geboorte chocolade flikken.Op een mooi wenskaartje kunt u de kersverse ouders feliciteren met de geboorte van hun zoon. Een origineel kraamcadeau jongen is makkelijk online te bestellen bij BoeketCadeau.nl. BoeketCadeau.nl kan deze opdracht binnen 16 uur bezorgen.  (Op zaterdag bestellen voor 14.00 uur voor levering zondag of maandag.)Afgebeeld maat XLDoor de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van de bloemen die geleverd worden.

€ 38.95

Geboorte boeket meisje + roze knuffel giraffe
Meisje geboren?  Zowel voor de kersverse ouders als voor de pasgeboren dochter heeft BoeketCadeau.nl een passend cadeau!Een heerlijke zachte roze witte giraffe van ca 32 cm krijgt vast een prominent plaatsje in de babykamer of in de box. Bij de giraffe een boeket in de roze witte tinten gemaakt van seizoensbloemen. Het boeket is in verschillende maten te bestellen.Het geheel wordt in één cadeau bezorgd in een luxe geschenkdoos. Het cadeau kan compleet gemaakt worden door in de volgende stap een geboorte helium ballon toe te voegen of een doosje geboorte chocolade flikken.Op een mooi wenskaartje kunt u de kersverse ouders feliciteren met de geboorte van hun dochter. Een origineel kraamcadeau meisje is makkelijk online te bestellen bij BoeketCadeau.nl. BoeketCadeau kan binnen 16 uur bezorgen in heel Nederland. (Op zaterdag bestellen voor 14.00 uur voor levering zondag of maandag.)Afgebeeld maat XL.Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het te leveren boeket bloemen.

€ 38.95

Giraffe geboorte pakket jongen
Een nieuw kraamcadeau voor de geboorte van een zoon.Voor de baby:  Een heerlijk zachte blauw witte  pluche giraffe van ca 32 cm. Voor de kersverse moeder een vrolijke helium ballon It is a boy! en om uit te delen aan de kraamvisite een doosje blauwe geboorteflikken.Ook te bestellen met een boeket seizoensbloemen in de blauw witte tinten.Voeg uw persoonlijke felicitatie toe op een geboortekaartje en laat dit cadeau bezorgen bij de kersverse ouders. Bezorgen kan in heel Nederland en 7 dagen per week. Indien voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag al bezorgd. Op zaterdag bestellen voor 14.00 uur voor levering zondag of maandag.

€ 39.95

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen