Wat moet ik NU weer geven?nl

Home Babies Dagaanbiedingen

Bordspellen volwassenen

Catan: Aanpassingsset - Bordspel
Combineer de houten en kunststof editie. Met deze aanpassingsset kunnen eigenaars van de “oude” houten basis editie de nieuwe kunststof uitbreidingen ook spelen zonder een nieuw basisspel te hoeven aanschaffen. De set bevat randdelen kaarten en verschillende houten onderdelen!

€ 14.99

Catan: Uitbreiding Piraten & Ontdekkers 5/6 spelers - Bordspel
Piraten in zicht! Het speelmateriaal en de spelregels van deze uitbreiding zorgen ervoor dat 2 spelers extra op ontdekkingsreis kunnen.

€ 27.99

Catan: Uitbreiding Kooplieden & Barbaren - Bordspel
Uitbreidingsset met variaties op het basisspel en 4 verschillende scenario’s die in moeilijkheidsgraad oplopen. Voor elk wat wils!

€ 42.99

Catan: 3D Editie - Bordspel
Catan 3D brengt het eiland van Catan tot leven als nooit tevoren. Het wereldberoemde gezelschapsspel is in deze versie van driedimensionale landtegels voorzien. Deze miniaturen zijn door Catan-bedenker Klaus Teuber zelf vormgegeven. Herbeleef deze klassieker nu in 3D!

€ 299.99

Catan Basisspel - Bordspel
Het populaire handelsspel! De spelers ruilen grondstoffen met elkaar om straten dorpen en steden te kunnen bouwen. Nu met nog meer spelbeleving.

€ 44.99

Catan: Uitbreiding 5/6 spelers - Bordspel
Speel Catan nu met nog meer spelers! Deze uitbreiding bevat materiaal voor een vijfde en een zesde speler. Dankzij de extra landtegels is geen enkel spel hetzelfde. Word jij de nieuwe heerser van het eiland Catan?

€ 27.99

Catan: De Opkomst van de Inca's - Bordspel
Opzichzelfstaande versie van het bekende handelsspel “Catan”. Leid 3 verschillende stammen naar succes. Handel nu ook in coca veren en vis en ga flexibel om met de opkomst en ondergang van de verschillende stammen. Ervaar de Zuid-Amerikaanse cultuur op speelse wijze!Geen uitbreiding maar een compleet losstaande editie.

€ 49.99

Catan: Het Dobbelspel - Dobbelspel
Bouw Catan worp na worp op. Elke straat en elke nederzetting levert punten op. In dit spannende dobbelspel gaan geluk en tactiek hand in hand.Geen uitbreiding maar een compleet losstaande editie.

€ 11.99

Catan: Het Duel - Donkere & Gouden Tijden - Kaartspel
Beleef nieuwe avonturen in donkere en gouden tijden op het eiland Catan! Maak kennis met nieuwe tijdperken. Zo verken je de zee neem je het op tegen barbaren en til je je steden naar een hoger plan door middel van wijsheid en tevreden inwoners. Zes nieuwe themasets met ruim 200 nieuwe kaarten zorgen voor volop variatie.

€ 27.99

Catan: Het snelle Kaartspel - Kaartspel
Vlot kaartspel voor 2-4 spelers gebaseerd op Catan. Bouw straten dorpen steden en stadsuitbreidingen en zet ridders in. Ruil met elkaar of met de markt en de gedekte stapel. Maar pas op: straten en ridders kunnen zomaar verloren gaan als je ze niet goed beschermd. Geen uitbreiding maar een compleet losstaande editie.

€ 11.99

Catan Junior - Bordspel
Piratenvariant voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Bouw forten en roep de hulp van Coco de papegaai in. Geen uitbreiding maar een compleet losstaande editie.

€ 29.99

Catan: Kosmonauten - Bordspel
Catan maar dan net anders. Deze losstaande editie kan je ook zonder het basispel spelen. Reis naar de sterren met deze prachtige heruitgave van de geliefde Catan-klassieker!

€ 84.99

Catan: Uitbreiding Kosmonauten 5/6 - Bordspel
Speel Catan: Kosmonauten met nog meer spelers met deze uitbreiding voor 5 tot 6 personen. Naast onderdelen voor de extra spelers bevat deze uitbreiding nieuwe spelregels zoals voor artefacten of vriendschapskaarten voor het Zwervende Volk.

€ 44.99

Catan: Opmars van de mensheid - Bordspel
Verken de prehistorische wereld met deze op zichzelf staande versie van Catan! Zet nederzettingen op en verspreid jouw stam over alle continenten. Dankzij de ontwikkelingssporen leer je te overleven in de wildernis van de oertijd. Met Catan: Opmars van de mensheid is de klassieker Kolonisten van de Prehistorie in een nieuw jasje gestoken. Nu met vernieuwd artwork en prachtige miniaturen!

€ 59.99

Catan: Uitbreiding Piraten en Ontdekkers - Bordspel
Uitbreiding op het meest gespeelde familiespel van de laatste decennia. Met 3 uitdagende te combineren missies. Vissen specerijen zoeken of piratennesten veroveren: elk spel is een nieuwe uitdaging!

€ 49.99

Catan: Uitbreiding Schatten Draken & Ontdekkingsreizigers - Bordspel
Uitbreiding op Catan. Met 6 uitdagende scenario's voor Catan met de uitbreidingen "Zeevaarders" en/of "Steden & Ridders". Bevat veel speelmateriaal om zelf scenario's te ontwerpen of aan te passen.

€ 22.99

Catan: Uitbreiding Steden & Ridders 5/6 spelers - Bordspel
Ga de strijd met de barbaren nu ook met 5 of 6 spelers aan.

€ 22.99

Catan: Uitbreiding Zeevaarders - Bordspel
9 nieuwe scenario's voor Catan voor nog meer variatie. Bouw schepen en ontdek nieuwe eilanden. Basisspel vereist.  

€ 36.99

Catan: Uitbreiding De Zeevaarders 5/6 spelers - Bordspel
Kies nu ook met 5 of 6 spelers het ruime sop rondom Catan. Klik op de banner hieronder voor nog meer informatie!

€ 22.99

Catan: Uitbreiding Kooplieden & Barbaren 5/6 spelers - Bordspel
Speel de scenario's nu ook met 5 of 6 spelers. Klik op de banner hieronder voor nog meer informatie!

€ 22.99

Catan: Het Duel - Kaartspel
Reprint van “Vorsten van Catan” met kaartenhouders en nieuwe verpakking. Bouw aan je vorstendom en onderga de ontberingen en gouden tijden die de ontdekkers van Catan op hun pad tegenkwamen. Beleef Catan opnieuw met dit spannende spel voor 2!

€ 27.99

Catan: Uitbreiding Steden en Ridders - Bordspel
Pittige uitbreiding voor de echte liefhebbers. Met nieuwe elementen zoals ridders handelswaren en plunderende barbaren. Basisspel vereist.

€ 42.99

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen