Wat moet ik NU weer geven?nl

Home Babies Dagaanbiedingen

Sleutelhanger

Sparrow Sleutelhanger - Wit/Zwart
Sparrow sleutelhanger van Qualy. Schattige vogelhuisje voor aan de muur met een vogeltje, waar je je sleutels aan kunt hangen. Zo raak je je sleutels nooit meer kwijt. Handige sleutelhanger voor rommelkonten, want vanaf nu hebben je sleutels een vaste plek. Het vogelhuisje is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Het vogeltje is ook een fluitje. Afmeting: 4,5 x 6,8 x 7,3 centimeter.

€ 14.99

Sparrow Sleutelhanger - Wit/Blauw
Sparrow sleutelhanger van Qualy. Schattige vogelhuisje voor aan de muur met een vogeltje, waar je je sleutels aan kunt hangen. Zo raak je je sleutels nooit meer kwijt. Handige sleutelhanger voor rommelkonten, want vanaf nu hebben je sleutels een vaste plek. Het vogelhuisje is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Het vogeltje is ook een fluitje. Afmeting: 4,5 x 6,8 x 7,3 centimeter.

€ 14.99

Mini Sparrow Sleutelhanger
Mini Sparrow sleutelhanger van Qualy. Sleutelhanger met een vogeltje voor je sleutels. Inclusief vogelhuisje voor aan de muur, waar de sleutelbos wordt ingehangen. Nooit meer 's ochtends je sleutels kwijt. Wit vogelhuisje met groen vogeltje. Vaste plek voor sleutels in de vorm van dit moderne vogelhuisje. Het witte vogelhuisje is gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Afmeting: 3,8 x 3,9 x 3,9 centimeter.

€ 9.99

Camera Led Sleutelhanger
Maak je de hele dag selfies en vind je fotograferen het leukste wat er is? Dan is de Camera LED sleutelhanger van Kikkerland echt iets voor jou. Deze leuke sleutelhanger ziet er uit als een spiegelreflex camera. Hij kan helaas geen echte foto's maken, maar als je op het knopje drukt flits de camera wel en maakt hij een sluitergeluid.

€ 6.99

Space Gun Sleutelhanger
Space gun sleutelhanger van Kikkerland. Sleutelhanger met futuristische lasergun. Kleur: lichtgrijs. Maakt levensechte geluiden en heeft een lichtje aan de voorkant. Handig ruimtepistool voor aan de sleutelbos. Lichtje is handig om in het donker het sleutelgat te vinden. Handige karabijnhaak om de sleutelhanger aan je sleutels, jas, tas of broek te hangen. Klein formaat. Afmeting: 5,5 x 4 x 2 centimeter.

€ 6.99

Duo Elephant Sleutelhanger
Duo Elephant sleutelhanger van Qualy. Set met twee sleutelhangers met olifanten en een huisje. Met grijs en blauw olifantje. Doe sleutels aan je sleutelhanger en plaats de olifant elke keer in het hok als je thuis komt. Altijd je sleutels op de juiste plek. Gemaakt van ABS (kunststof) en eenvoudig aan de muur te bevestigen. Olifanten fungeren tegelijkertijd als fluit voor een veilig gevoel. Afmeting: 6,3 x 5,8 x 4,3 cm.

€ 21.99

Elephant Sleutelhanger - Grijs
Elephant sleutelhanger van Qualy in grijs met een wit huisje. Sleutelhanger met olifant, die met zijn pootje de sleutelbos vasthoudt. Plaats bij thuiskomst de olifant terug in zijn huisje. Nooit meer je sleutels kwijt. Eenvoudig aan de muur te bevestigen. Afmeting: 6,3 x 5,8 x 4,3 centimeter.

€ 10.34

Ijsbeer Sleutelhouder
IJsbeer sleutelhanger van Qualy. Sleutelhanger in de vorm van een kleine ijsbeer. Met houder in de vorm van een ijsgrot. Bij thuiskomst wordt de ijsbeer sleutelhanger in de grot geplaatst, zodat de sleutels altijd op de vaste plaats hangen. Zo raak je jouw sleutelbos nooit meer kwijt. De houder is eenvoudig aan de muur vast te maken. Gemaakt van wit kunststof, ijsbeer is tegelijkertijd ook een fluitje. Afmeting: 4,1 x 5,3 x 4,1 centimeter.

€ 10.34

Raket Sleutelhanger
Raket sleutelhanger van Kikkerland. Sleutelhanger in de vorm van een raket. Rocket keychain van Kikkerland met geluid en licht. Aan de onderkant van de raket zit een knipperend ledlampje en de sleutelhanger maakt het geluid van een opstijgende raket. 3, 2, 1, fire! Jij vliegt pijlsnel naar huis. Met lampje om het sleutelgat te vinden. Afmeting: 5,8 x 2,8 centimeter. Inclusief batterij.

€ 6.99

Bitcoin Sleutelhanger
Bitcoin sleutelhanger. Sleutelhanger met daaraan een zilverkleurige Bitcoin munt. De munt is een fysieke vorm van hoe een Bitcoin eruit zou kunnen zien. Handig om je sleutels bij elkaar te houden en makkelijker te vinden. De munt aan de sleutelhanger heeft geen echte Bitcoin waarde.

€ 4.89

Tetris Spelcomputer Met Sleutelhanger
Tetris spelcomputer met sleutelhanger. Sleutelhanger met Tetris game voor aan je sleutelbos. Pocket game in het formaat van een handpalm, met de originele Tetris geluiden en spelregels. Dit spel met LCD scherm zorgt ervoor dat jij je overal kunt vermaken. Met sleutelring om sleutels aan te hangen. Leuk cadeautje voor gamers. Het spel werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen). Afmeting: 9 x 6,5 x 2 centimeter.

€ 15.99

Hond Sleutelhanger
Hond sleutelhanger van Kikkerland. Sleutelhanger in de vorm van een hondenkop. Veilige hanger met schroefdraad om je sleutels aan vast te maken. Met schroefsluiting. De dog keychain van Kikkerland is gemaakt van een zinklegering. Afmeting: 5,6 x 5,3 x 0,5 centimeter.

€ 8.99

Balzak Sleutelhanger - Neutraal
Balzak sleutelhanger van Out of the Blue. Metalen sleutelring met daaraan een stel testikels in neutrale kleur. De balzak sleutelhanger is een grappig cadeau voor mannen die klagen over blauwe ballen of heel comfortabel zijn met hun mannelijkheid. Afmeting: 6 centimeter.

€ 4.99

Balzak Sleutelhanger - Regenboog
Balzak sleutelhanger van Out of the Blue. Metalen sleutelring met daaraan een stel testikels in regenboogkleuren. De balzak sleutelhanger is een grappig cadeau voor mannen die klagen over blauwe ballen of heel comfortabel zijn met hun mannelijkheid. Afmeting: 6 centimeter.

€ 5.99

Piano Sleutelhanger
Piano sleutelhanger van Kikkerland. Sleutelhanger met daaraan een miniatuur piano. De piano sleutelhanger maakt echt geluid. Grappige en makkelijke manier om je sleutels minder snel kwijt te raken of terug te vinden in je tas. Hij werkt op 3 LR44-batterijen (inbegrepen). Afmeting: 9 x 5 x 2 centimeter.

€ 7.99

Gitaar Flesopener En Sleutelhanger
Gitaar flesopener en sleutelhanger van Kikkerland. Originele flesopener en sleutelhanger in één, in de vorm van een elektrische gitaar. De bieropener is gemaakt van geborsteld roestvrij staal en is helemaal plat, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Aan de bovenkant van de gitaar zit een sleutelring. Hang je sleutels eraan en je hebt altijd een flesopener bij je. Afmeting: 10,8 x 3,5 x 0,2 centimeter.

€ 5.99

Sleutelhanger Met Minimesje
Sleutelhanger met minimesje van Kikkerland. Sleutelhanger met daaraan een kokertje waar een klein mesje in verstopt zit. Super praktisch mesje dat je door het formaat altijd makkelijk mee kunt nemen. De stijlvolle sleutelhanger is gemaakt van roestvrij staal en messing. Afmeting: 4 x 0,8 centimeter.

€ 7.99

Knuffel Sleutelhanger - Lama
Knuffel sleutelhanger van Bitten. Kleine karabijnhaak met daaraan een knuffel in de vorm van een lama, die je aan je sleutelbos kunt hangen. Het knuffeltje is ook super schattig voor aan je tas. Origineel en praktisch cadeautje, waardoor de ontvanger elke dag aan je denkt. Afmeting: 8 x 3,2 x 13,5 centimeter.

€ 10.99

Knuffel Sleutelhanger - Koala
Knuffel sleutelhanger van Bitten. Kleine karabijnhaak met daaraan een knuffel in de vorm van een koala, die je aan je sleutelbos kunt hangen. Het knuffeltje is ook super schattig voor aan je tas. Origineel en praktisch cadeautje, waardoor de ontvanger elke dag aan je denkt. Afmeting: 8,6 x 2,8 x 11 centimeter.

€ 10.99

Knuffel Sleutelhanger - Luiaard
Knuffel sleutelhanger van Bitten. Kleine karabijnhaak met daaraan een knuffel in de vorm van een luiaard, die je aan je sleutelbos kunt hangen. Het knuffeltje is ook super schattig voor aan je tas. Origineel en praktisch cadeautje, waardoor de ontvanger elke dag aan je denkt. Afmeting: 8,6 x 2,8 x 13,5 centimeter.

€ 10.99

Knuffel Sleutelhanger - Egel
Knuffel sleutelhanger van Bitten. Kleine karabijnhaak met daaraan een knuffel in de vorm van een egel, die je aan je sleutelbos kunt hangen. Het knuffeltje is ook super schattig voor aan je tas. Origineel en praktisch cadeautje, waardoor de ontvanger elke dag aan je denkt. Afmeting: 7,4 x 3,2 x 13,5 centimeter.

€ 10.99

Knuffel Sleutelhanger - Borst
Knuffel sleutelhanger van Bitten. Kleine karabijnhaak met daaraan een knuffel in de vorm van een borst, die je aan je sleutelbos kunt hangen. Het knuffeltje is ook super schattig voor aan je tas. Origineel en praktisch cadeautje, waardoor de ontvanger elke dag aan je denkt. Afmeting: 9 x 2,8 x 9 centimeter.

€ 8.09

Astrokat Knuffel Sleutelhanger
Astrokat knuffel sleutelhanger van Balvi. Een sleutelhanger in de vorm van een knuffelige astrokat: een kat in astronautenpak. De astrokat heeft een karabijnhaak, waar je je sleutels aan kunt doen. Ook kun je hem hiermee aan je tas hangen. Een vrolijk en praktisch item, dat elke dag wordt gebruikt. Afmeting: 7 x 5 x 5 centimeter.

€ 10.48

Kat Sleutelhanger (assorti)
Kat sleutelhanger (assorti) van Out of the Blue. Een sleutelhanger in de vorm van een miauwende kat, die wordt geleverd in het zwart of grijs (je kunt niet zelf de kleur kiezen). Deze handige kat is niet alleen schattig, maar ook heel praktisch: hij heeft een ledlampje in zijn bekje en schijnt blauw licht op je sleutelgat. Inclusief batterijen. Afmeting: 5,5 x 4,5 centimeter.

€ 4.99

Eenhoorn Knuffel Sleutelhanger
Eenhoorn knuffel sleutelhanger van Balvi. Een sleutelhanger in de vorm van een knuffelige eenhoorn. De eenhoorn heeft een karabijnhaak, waar je je sleutels aan kunt doen. Ook kun je hem hiermee aan je tas hangen. Een lief en praktisch item, dat elke dag wordt gebruikt. Afmeting: 7 x 5 x 5 centimeter

€ 10.48

Pinpas Multitool
Handige Pinpas Multitool die iedereen wel kan gebruiken!In de wereld van handige gadgets is er altijd ruimte voor innovatie en creativiteit. Een van de meest indrukwekkende en handige gadgets die je tegenwoordig kunt vinden, is de pinpas multitool. Deze slim ontworpen gadget biedt niet minder dan 11 verschillende functies in het compacte formaat van een pinpas, en is daarmee een must-have voor iedereen die graag goed voorbereid is op allerlei situaties.Altijd voorbereid, waar je ook gaatOf je nu op weg bent naar je werk, een wandeling maakt in de natuur of gewoon dagelijkse klusjes in huis hebt, de pinpas multitool staat altijd paraat. Het is de ultieme combinatie van handigheid en draagbaarheid. Daarnaast past het moeiteloos in je portemonnee. Dit betekent dat je niet langer hoeft te slepen met zware gereedschapskisten of onhandige tools, want alles wat je nodig hebt zit nu binnen handbereik.Één van de meest handige gadgets!Met deze multitool heb je als het ware een complete gereedschapskist binnen handbereik, maar dan in een handig en compact formaat. Het stelt je in staat om allerlei taken en klusjes aan te pakken. Of je nu een doe-het-zelver bent, een avonturier in de buitenlucht of gewoon graag goed voorbereid bent op onverwachte situaties. De pinpas multitool is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.Gemakkelijk mee te nemen!Een van de grote voordelen van de pinpas multitool is het compacte formaat en het lichte gewicht. Het past moeiteloos in je portemonnee, dus je hebt het altijd bij de hand. Of je nu onderweg bent naar je werk, een wandeling maakt in de natuur of gewoon thuis bent, deze multitool is er altijd om je te ondersteunen.Voor de liefhebbers van avontuur in de buitenlucht is de pinpas multitool een onmisbare metgezel. De kleine zaag en priem maken het eenvoudig om takken te snijden, gaten te maken in materialen en andere klusjes in de natuur te klaren. De flessenopener en schraper zijn handig tijdens kampeertrips of barbecues in het wild. Kortom, deze multitool is ontworpen met de avonturier in gedachten.Een multitool credit card voor iedereenMaar de pinpas multitool is niet alleen voor avonturiers. Het is een handige gadget voor iedereen, ongeacht je levensstijl. Of je nu thuis klusjes doet, kleine reparaties uitvoert, op reis gaat of gewoon graag goed voorbereid bent, deze multitool biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.Kenmerken Pinpas Multitool:Materiaal: Roestvrij staalAfmetingen: 8,5 x 0,2 x 5,5 cmBlikopenerFlessenopenerLiniaalMesSchroevendraaier4 positie moersleutel2 positie moersleutelSchroef moersleutelRichting indicatieSleutelhanger gatOpbergmapje De pinpas multitool is een briljante combinatie van functionaliteit en draagbaarheid. Met 11 handige functies in het formaat van een pinpas, ben je altijd voorbereid op elke situatie. Bestel vandaag nog jouw pinpas multitool en ontdek zelf het gemak en de veelzijdigheid die deze gadget te bieden heeft. De pinpas multitool haal je bij MegaGadgets!Meer informatie nodig? Lees hier de blog over de Pinpas Multitool!

€ 5.95

Kogel Flesopener - Bullet Bottle Opener
Open je biertje met een knal: Kogel FlesopenerVoor de echte mannen die van een koud biertje houden, is er nu de Kogel Flesopener met een uniek en stoer design. Deze goudkleurige bieropener heeft de vorm van een 50 kaliber kogel en is niet alleen een handige gadget, maar ook een gesprekstarter. Stel je voor dat je met vrienden bent en niemand kan zijn biertje openen. Jij tovert dan deze coole Kogel flesopener tevoorschijn en steelt de show.Uniek Design - Een Bieropener met Authentieke LookDeze Kogel Flesopener is perfect voor mannen die waarde hechten aan functionaliteit en stijl. Het authentieke ontwerp in de vorm van een kogel maakt het tot een opvallend accessoire dat gegarandeerd indruk maakt. Of je nu thuis bent, bij vrienden of op een feestje, met deze flesopener ben je altijd klaar voor actie.Handige Gadget voor elke gelegenheidNiet alleen is de Kogel Flesopener een stoere toevoeging aan je sleutelbos, het is ook uiterst praktisch. Geschikt voor het openen van zowel bier- als frisdrankflesjes, heb je altijd een betrouwbare opener bij de hand. Het compacte formaat en het robuuste materiaal maken het de ideale partner voor elke drankliefhebber.Kenmerken Kogel FlesopenerStoer Ontwerp: In de vorm van een 50 kaliber kogel.Multifunctioneel: Werkt als flesopener en sleutelhanger.Materiaal: Stevig ijzer voor duurzaam gebruik.Gewicht: 105 gram, voelt solide in de hand.Afmetingen: 14 x 2 cm, gemakkelijk mee te nemen.Perfect Vaderdag Cadeau: Supergaaf om als cadeau te geven.

€ 4.95

Scarab Multitool Sleutelhanger
De veelzijdige Scarab Multitool SleutelhangerDe Scarab Multitool is niet zomaar een sleutelhanger; het is een essentieel stuk gereedschap dat je altijd bij je draagt. Deze coole gadget combineert functionaliteit met een stoer design, waardoor het er niet alleen geweldig uitziet maar ook nog eens zes verschillende gereedschappen bevat. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, de Scarab Multitool maakt kleine klusjes eenvoudig. Met deze multitool op zak kun je direct repareren wat nodig is, zonder te hoeven wachten.Het ontwerp van de Scarab Multitool is geïnspireerd door de eeuwenoude vorm van een scarabee, maar dan in een modern en robuust jasje. Dit moderne design geeft de sleutelhanger een stoere uitstraling die bij elke situatie past. Het is het perfecte accessoire voor iedereen die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit.Altijd klaar voor actie met de Scarab MultitoolNet als alle andere multitool gadgets van onze collectie, is de Scarab Multitool gemakkelijk te bevestigen aan je sleutelbos. Zo heb je overal en altijd toegang tot zes stuks verfijnd en ijzersterk gereedschap. Of je nu een schroef moet aandraaien met de platte of kruiskopschroevendraaier, iets moet snijden met het mesje, vijlen, gebruik maken van de gekartelde punttang of zelfs draden strippen met de wire stripper, deze multitool staat voor je klaar. Het prachtige design gecombineerd met het beste staal maakt dit de ultieme gadget voor elke doe-het-zelver.Een moderne twist op een oud symboolDe Scarab Multitool brengt de oude symboliek van de scarabee samen met de praktische behoeften van het hedendaagse leven. Het resultaat is een multitool die niet alleen handig is, maar ook een gespreksonderwerp kan zijn dankzij zijn unieke design. Het is een tool die je trots aan je sleutelbos hangt en die je keer op keer zult gebruiken voor allerlei klusjes.Kenmerken Scarab Multitool Sleutelhanger6-in-1 Multitool: Plat en kruiskop schroevendraaier, mesje, vijl, gekartelde punttang, en wire stripperSleutelhanger: Altijd bij de handMateriaal: Hoogwaardig roestvast staalAfmetingen: Compact met 50 x 35 x 7 mmGewicht: Lichtgewicht met slechts 46 gram

€ 8.95

Social tap tag wit
Maak verbinding met stijlDe Social Tap Fob Tag White is meer dan alleen een sleutelhanger; het is je toegangspoort tot naadloze netwerkconnecties. Deze compacte, draagbare FOB-tag is de ultieme netwerkgadget, altijd binnen handbereik. Of je nu op een zakelijke bijeenkomst bent of een informele koffiebijeenkomst, met deze handige witte sleutelhanger ben je altijd voorbereid. Bevestig hem eenvoudig aan je sleutels, tas of riemlus voor snelle toegang. Met NFC-technologie is het delen van je sociale gegevens moeiteloos: tik of scan om verbinding te maken!Hoe de social tap fob tag white je netwerkervaring kan verbeterenNetwerken is essentieel in de moderne wereld, en de Social Tap Fob Tag White maakt het eenvoudiger dan ooit. Door gebruik te maken van NFC-technologie, kun je snel en efficiënt je contactgegevens delen zonder gedoe met visitekaartjes. Tik simpelweg je FOB-tag tegen een compatibele smartphone en je gegevens worden direct gedeeld. Dit innovatieve hulpmiddel zorgt ervoor dat je altijd voorbereid bent, ongeacht de gelegenheid. Of je nu op een conferentie bent of een spontane ontmoeting hebt, met de Social Tap Fob Tag White maak je altijd een blijvende indruk.De veelzijdigheid van de social tap fob tag whiteDe Social Tap Fob Tag White is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het strakke, witte ontwerp past bij elke outfit en gelegenheid. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen zonder dat het veel ruimte inneemt. Dankzij het lichte gewicht van slechts 22,5 gram merk je nauwelijks dat je het bij je hebt. De duurzame PVC-constructie zorgt ervoor dat de tag bestand is tegen dagelijks gebruik. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, de Social Tap Fob Tag White is je perfecte metgezel.Kenmerken van de social tap fob tag whiteMateriaal: PVCAfmetingen verpakking: 28×55×18 cmNettogewicht: 22,5 gramKleur: WitTechnologie: NFC voor eenvoudig delen van gegevensGebruik: Eenvoudig te bevestigen aan sleutels, tas of riemlusDesign: Compact en stijlvol

€ 5.99

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen